Landslag

Nær døden opplevelse i natt……..

Dette skriver Henrik Wilhelmsen på sin facebookprofil etter en dramatisk taxitur i Tyskland.

Henrik Wilhelmsen er en av trenerne til det norske kvinnelandslaget i beach-håndball som var en tur i Ungarn og spilte turnering som oppkjøring til Beach-EM i Larvik senere denne måneden.

Henrik Wilhelmsen beskriver hendelsen videre slik:

«120 km/t rett i autovernet på motorveien i Tyskland. Deretter slengt over i motsatt autovern. Men UTROLIG nok ingen skader men ganske groggy……:) Satt på med gæren tysk taxisjafør…..Hadde englevakt!»

Dette var ikke den eneste hendelsen for den norske troppen som bestod av både herrelandslaget og damelandslaget. For hjemreisen starte med at de ble kjørt til feil flyterminal, bagasjen ble borte og neste flyplass var stengt så det ble en ekstra overnatting.

Og, til slutt altså denne hasardiøse taxituren.

De norske gutta til topps
Før hjemreisen gikk det imidlertid ganske så bra for den norske troppen. De norske gutta gikk helt til topps i turneringen.

– Det var en flott gjennomkjøring der spillerne fikk prøvd seg og presterte veldig bra, forteller trener Kjetil Lundeberg.

Det norske andrelaget endte på en 10.plass.

Dobbel pallplass på jentene
De norske jentene hevder seg også i sanden og tok med seg både gull og bronse fra Ungarn. Det er ingen enkel oppgave trener Eskild Berg Andreassen står foran når han skal plukke ut laget til Beach-EM i Larvik.

– En veldig nyttig og fin turnering for oss der begge våre lag leverer sterke prestasjoner. Det er mange jenter som for alvor banker på døra om en plass i EM-troppen. Katrine Hjelmeland (Byåsen Elite) kommer med på all star teamet her, og utover det har vi veldig mange som leverer jevnt og på et høyt nivå. Det er vanskelig å fremheve noen, for det er som sagt mange spillere som utmerker seg, beretter en tilfreds trener Eskild Berg Andreassen.

Både herrene og damene spiller kamper mot Spania i Larvik førstkommende helg. Dette er siste testkamper før Beach-EM åpner 23.juni.

To Top
X