Landslag

Møter offensive Brasilianere

Det er spilledag nummer to for de norske håndballgutta i Kroatia. I går var det Saudia Arabia som fikk føle hvordan det var å stå i forsvar mot staute vikinger. Selv tre mann klarte ikke å stoppe våre godt trente spillere.

Som Saudi Arabias trener Sayed Ayari sa på pressekonferansen etter kamp;

– Vi visste dette skulle bli en vanskelig kamp for oss. Man kan ikke sammenligne Norge og Saudia Arabia når det kommer til håndball. Vi stiller med amatørspillere, mens Norge har profesjonelle spillere.

I dag er det Brasil som står på andre banehalvdelen og skal sendes inn i garderoben med 10-20 mål minus etter to omganger med norsk sambahåndball. De norske gutta hadde lave skuldre inn til kampen igår og bortsett fra litt ukonsentrerte avslutninger så var spillet helt greit sett i forhold til hva som stod på motsatt banehalvdel.

Idag igjen kan de norske håndballgutta risikere å møte offensive forsvarsformasjoner og det er alfa omega at de løser dette på en god måte uansett motstander. Samtidig som man setter alle kontringene hvor man spiller seg frem til en 100% sjanse. Det var forøvrig her det var litt lite konsentrasjon i kampen mot Saudi Arabia.

Danmark spilte mot Brasil igår og vant 40-27, og hvis vi skal spå så bør vel Norges resultat ende omtrent samme sted. Selvfølgelig håper vi på noen færre mål bakover enn dette.

To Top
X