Dansk håndball

Morten Nergaard må ut på klubbjakt

Morten Nergaard gikk i sommer fra den norske toppklubben Elverum til danske Ålborg hvor han skulle gå i tospann med Ole Erevik på målvaktsposten.

Men, nå da svenske Johan Sjöstrand var ledig på markedet, etter å ha blitt fristilt fra Barcelona, hentet den danske klubben med ambisjoner om å vinne serien inn svensken, og dermed ble Morten Nergaard henvist til plassen som tredjevalg i klubben.

Ålborg har derfor gitt beskjed til nordmannen om at han er fri til å se seg om etter ny klubb hvis han ønsker, eller bli i klubben som tredjevalg.

– Jeg har ringt agenten min, og bedt ham sjekke hvilke muligheter jeg har. Enn så lenge blir jeg i Aalborg og trener her. Samboeren har akkurat begynt å studere i byen, og det er en del ting å ta hensyn til. Slik det er nå, må jeg vurdere alle alternativer, om de er norske, danske, svenske – eller hva som helst egentlig. Jeg jobber tross alt som håndballkeeper, og da vil jeg spille kamper. Det får jeg ikke her i Aalborg, og da sier det seg selv at jeg må se meg om etter noe annet, sier Morten Nergaard til Østlendingen

To Top
X