Internasjonal håndball

Mørk går til København på en 3-års avtale

Thea Mørk går fra Larvik HK til København etter endt sesong. | Foto: Yngvar Brekke

Thea Mørk går fra Larvik HK til København etter endt sesong. | Foto: Yngvar Brekke

København Håndbold forsterker laget sitt ytterligere og får med seg Thea Mørk på laget de neste 3 år. Thea Mørk har de siste 8 årene spilt for Larvik HK, men tar altså nå steget ut i verden.

– Thea er en meget allsidig kantspiller, som er teknisk dyktig og har et varieret skuddrepertoar. Hun besitter også gode kvaliteter, når hun kommer inn i banen og deltar i spillet med både linje- og bakspillere. Vi får i Thea også en god forsvarsspiller, som er aggressiv og duellsterk, og hun kan også dekke inne i banen og i et offensivt forsvar, forteller Københanv Håndbolds trener Claus Mogensen og fortsetter:

– Med Thea får vi tilført en meget sterk personlighet, som er vant til at gå i front og streve etter det ypperste. Hun har i mange år vært en kulturbærer i den ekstreme vinnerkultur, som finnes i Larvik HK både nasjonalt og i Champions League, og det er i høy grad også en kvalitet, vi ser frem til at få glede av i København, avslutter han.

Ønsker å vokse i København

– Jeg håper at jeg kan vokse i København. Både som håndballspiller og som person. Jeg har vært i Larvik i åtte år, og jeg føler nesten at jeg skal flytte hjemmefra på ny. Det blir spennende med et nytt eventyr, og jeg håper at vi sammen kan skape gode resultater og store opplevelser for alle i og omkring klubben, sier Thea Mørk, som fortsetter:

– Jeg kjenner de to norske spillerne på laget, og jeg har spilt mot dem begge i mange år i Norge, men det er jo virkelig mange gode spillere på laget som jeg både har set spille og spilt mot i flere år.

Norske spillere i København Håndbold:

Line Bjørnsen, høyre kantspiller
Marie Sundfør Tømmerbakke, målvakt

To Top
X