Andre nyheter

Mobilen populært verktøy og underholdningskanal for håndballaktive

Det er ingen tvil om at internett er kommet for å bli, at mobiltelefoner, nettbrett og informasjon på farten er en viktig del av hverdagen vår. Utviklere, media og andre leverandører av både nyheter, underholdning og nytteverktøy jobber iherdig med å sørge for at deres produkter og tjenester kan leveres på en god måte på alle plattformer, uavhengig av hvilket merke du har på din telefon, nettbrett eller pc, og hvilken programvare du har installert. Utviklingen går raskt fremover, noe som merkes med at både nye leverandører, utgivere, medie og tjenester kommer til. Mobil er blitt «big business».
De mobile enhetene står i dag for over halvparten av bruken vår på internett og håndballfolket er intet unntak. Og, det sprøytes mange penger inn i dette markedet for å få deg som bruker.

For aktive håndballspillere, trenere, dommere og ledere er mobilen ofte i bruk når man er på farten. Den er for mange blitt et av de viktigste redskapene for å holde seg oppdatert i en travel håndballhverdag. Tjenestene, både de mindre gode og noen gode, popper opp en etter en. Alt fra forbundene til private aktører utvikler app’er.
Her sjekker vi de siste øvelser til treningen, kampresultater på våre motstandere og tabellsituasjon både for våre egne lag, grundigligalagene hvem som er dommere i neste kamp og kanskje har vi noen videosnutter av motstanderen lagret der også.

Noen trenere har hele spillertroppen lagret i en app med oppmøte og annen vesentlig informasjon liggende lett tilgjengelig.

Noen ganger brukes den også som terapi for å roe ned og koble av mellom treningsøkter, skole, jobb og hjemmet. Noen ser film, noen surfer på youtube og noen spiller spill.

Og, med den raske utviklingen som har vært har de fleste gode gamle traverne av spill og spillautomater også kommet ut i mobilversjoner som gjør at det er enkelt å spille også på mobiltelefonen eller nettbrettet. Enten det er for underholdningens skyld eller jakten på den store premien.

Mange av tilbyderne av spillportaler gir ofte vekk både bonuser og gratis spinn på sine automater. Dette for å friste deg som bruker til å spille på akkurat den spillsiden. Du kan eksempelvis få bonuskode hos mobilautomaten. Noen av spilltilbyderne krever imidlertid at man spiller bonusen et gitt antall ganger før man betaler den ut som premiepenger i kontanter. Men, det burde jo ikke være noe problem med så mange muligheter det er å spille på vei til trening eller kamp.

To Top
X