Landslag

Møbelringen Cup: Seier i åpningskampen for håndballjentene

De norske håndballjentene åpnet torsdag Møbelringen Cup med kamp mot Ungarn som en del av oppkjøring mot EM i Frankrike. Med både Linn Jørum Sulland tilbake på landslaget og ferskingen Henny Ella Reistad inn i landslagstroppen var det mange spente på tribunen og foran tv-skjermen.

Fikk sitt første landslagsmål

Det har vært en del fokus på Henny Ella Reistad som debuterte på landslaget, og fikk sitt første landslagsmål, så nå er premierenervene lagt til side får vi håpe. Den unge Vipersspilleren har kvaliteter som vi håper vi får se mye av fremover.

Linn Jørum Sulland har tidligere vært en stor bidragsyter på det norske landslaget, og vil garantert være det fremover tross hennes ene bom på 7-meterkast i åpningskampen.

Les også: HER ER EM-TROPPEN: Thorirs 16 utvalgte

Kontrollert seier

Ungarn var aldri i nærheten av å true Norge sin seier. Med dobbelt så mange mål på tavlen til pause var det en behagelig avstand de norske jentene hadde med seg inn i garderoben.
Ungarn fikk riktignok litt mer fart på scoringene i andre omgang, men avstanden ble aldri kortet inn og Norge kunne ta med seg to poeng og seier i åpningskampen av Møbelringen Cup.


Norge–Ungarn 25-19 (12-6)
, Telenor Arena, 3442 tilskuere
Norge: Heidi Løke 4, Malin Aune 4, Kari Brattset 4, Emilie Hegh Arntzen 2, Veronica Egebakken Kristiansen 2, Linn Jørum Sulland 2, Amanda Kurtović 3, Henny Ella Reistad 1, Sanna Solberg 1, Thea Mørk 1, Marit Røsberg Jacobsen 1.

Toppscorer Ungarn: Aniko Kovacsics 5, Anna Kovacs 5.

Utvisninger: Norge 3×2 min., Ungarn 4×2 min

To Top
X