Dansk håndball

Mikkel Hansen spiller for Aalborg fra 2022

Mikkel Hansen banket inn 14 mål i gruppefinalen mot Norge i Jyske Bank Boxen under VM 2019. | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Den nybakte verdensmesteren, og en av verdens beste håndballspillere, vil fra 2022 spille for den danske toppklubben Aalborg Håndbold.

Mikkel Hansen er på kontrakt og spiller for franske Paris Saint-Germain, hvor han har vært siden 2012.

Fra 2022 og tre år fremover vil han altså spille for danske Aalborg, som har etablert seg i toppen av danske håndball, og gjort det bra ute i Europa.

– Det er en av de største dagene i Aalborg Håndbolds historie. Mikkel er jo en av verdens  absolutt beste spillere, og det har han vært gjennom en lang årrekke. Det er et gigantisk  scoop for klubben, og jeg gleder meg virkelig meget over tilgangen. Vi har over en  lengere periode vært inne i en rivende utvikling, og med denne signeringen er vi nå klar til å sette listen enda høyere, sier direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen. 

Mikkel Hansen gleder seg også å vende hjem til Danmark og dansk håndball.

– Jeg ser virkelig meget frem til å vende tilbake til dansk håndbold. Aalborg Håndbold er  en veldig spennende klubb, som har prestert store resultater på den internasjonale scene.  Jeg har fortsatt store ambisjoner, og jeg tror på, at jeg kan være med til å hjelpe  klubben med å ta enda et skritt opp på den europæiske rangstige, sier Mikkel  Hansen. 

To Top
X