Norsk håndball

Linn Jørum Sulland og Tine Rustad Kristiansen forlenger med Larvik HK

Det ble torsdag formiddag klart at Linn Jørum Sulland og Tine Rustad Kristiansen forlenger med Larvik HK. Begge spillere, og kanskje spesielt Linn Jørum SUlland, har blomstret opp denne sesongen og vil være viktige spillere for Larvik HK i de neste sesongene om de vil holde seg i toppen av norsk og europeiske håndball.

– Linn har tegnet en kontrakt på minimum 2 år (2014), og skal vi si maksimum 10 år. Tine har forlenget med 3 år (til 2015), men jeg regner med at begge blir her til de går av med AFP. For oss er det deilig å få med seg to støttespillere videre, som i år har vist seg viktigere for laget enn noen gang tidligere. Nok et eksempel på at det kan være greit å komme inn i klubben, men ekstremt vanskelig å komme ut fra, avslutter en smilende Ole Gustav Gjekstad.

Det var på en pressekonferanse som Larvik HK holdt før søndagens møte spanske Itxako i Champions League klubben kom med nyheten om Linn og Tines forlengelse av kontrakt.
Søndagens oppgjør i Champions League blir en reprise av sist sesongs finale og det er et sultent Itxako som er ventet til Arena Larvik.

Linn Jørum Sulland er i sin tredje sesong i Larvik. Hun har spilt 110 kamper og scoret 576 mål for Larvik hittil.
Linn har vunnet 3 NM-gull, 2 seriegull og Champions League med Larvik.
1 VM-gull 2011
2 EM-gull 2008, 2010

Tine Rustad Kristiansen er i sin 10. sesong med Larvik. Hun har spilt 382 kamper og scoret 1352 mål for Larvik hittil.
Tine har vunnet 9 NM-gull, 8 seriegull, Champions League og Cupvinnercupen (2 ganger) med Larvik.
EM-gull 2008

To Top
X