Hovedsak

Linn Jørum Sulland i toppform

Årets cupfinale mellom de to beste lagene i Norge skulle vanligvis vært en jevn batalje, og det var det i femten minutter. Så sa Larvik HK takk for følget og hadde mange flere gir enn Byåsen.

Like før vm spilte de to kamphanene uavgjort i Larvik Arena, men i dag var det milevis i forskjell. Alle nøytrale hadde håpet på en fartsfylt, jevn og spennende finale men til slutt skilte det elleve mål mellom lagene.

Banens beste
Hun drev Byåsen-spillerne til vanvidd med sine løp, vendinger og skudd slik at de ikke visste hva de skulle gjøre for å stoppe finaledebutanten. Til slutt stoppet Linn Jørum Sulland på tolv mål og hun spilte kun etablert angrep. Seks av målene kom på 7-meterskast men hun var banens beste og det var juryen enstemmig i.

Tilstede i hallen var landslagssjef Thorir Hergeirsson og han hadde følgende kommentar om banens beste, Lin Jørum Sulland;

– Vi hadde hatt enormt god bruk for hu i vm, det så du selv i dag!

Og etter kampen måtte vi spørre cupfinale-debutanten åssen opplevelsen hadde vært.

– Dette var utrolig gøy jeg var så spillesugen. Jeg har ikke fått trent forsvar enda, så der er jeg ikke helt på topp for å spille Champions League enda. Men jeg har fått trent godt på angrep og det syntes jeg at jeg fikk vist i dag.

Følte du noe ekstra for å vise Thorir at det var feil å vrake deg fra vm-troppen?

– Jeg har vært sint, skuffa, grått og lei meg. Dette var en liten revansje for meg.

Visste du at Thorir var her og så kampen?

– Nei, det visste jeg ikke. Men det var godt å vise at jeg er klar til bruk nå både her i Norge og ute i Europa, avslutter Linn Jørum Sulland!

Herved er du advart Thorir. Ikke reis på noen landskamp uten Linn når hun er i slik god form!

KAMPFAKTA:
Byåsen – Larvik

Resultat: 20 – 33 (13 – 18)
Utvisninger: Byåsen 1 x 2 min – Larvik 3 x 2 min

Dommere: Øyvind Togstad og Rune Kristiansen

Byåsen
Kari Aalvik Grimsbø, Marit Malm Frafjord (1), Pernille B.Wibe, Gøril Snorroeggen (2), Vigdis Hårsaker, Gina Lorentsen (2), Ida Alstad (1), Stine Furunes, Marie Henriksen, Inga Berit Svestad (1), Mari Kristine Søbstad Molid (1), Raja Toumi (2), Iva Zamorska (8), Camilla Herrem (4)

Larvik HK
Tonje Larsen (3), Inger Sofie Heieraas, Heidi Løke (8), Tine Rustad Kristiansen (2), Kari Mette Johansen (4), Karoline Dyhre Breivang, Nora Mørk, Emily Stang Sando, Pia Christine Narvesen, Marianne Iversen, Linn Jørum Sulland (12), Lene Rantala, Tine Stange (4)

To Top
X