Norsk håndball

Larviks nedtur har startet

Så skjedde det unngåelige, Larvik tapte mot Vipers. Alt har en ende, og Larviks seiersrekke har en sluttet nå. Isolert sett er det ingen stor krise. Spørsmålet er bare om det er starten på en større krise.

Larvik har lenge vært i en vanskelig økonomisk situasjon, med konkursspøkelset lurende rundt om og det har vært like før man har vært nødt til å dreie nøkkelen rundt. Men, på målstreken er klubben blitt reddet både i 2015 og tidligere i år.

Spillerne flykter fra Larvik

Med samtlige spillere uten kontrakt var det en utfordrende situasjon for klubben når man skulle i gang med nye forhandlinger denne sesongen. Noen spillere legger opp, Gro Hammerseng Edin og Anja Hammerseng Edin, og andre forsvinner til andre klubber.
Marit Malm Frafjord og Amanda Kurtovic forsvinner til Romania, danskenes landslagsmålvakt Sandra Toft forsvinner tilbake til Danmark hvor hun skal spille for Esbjerg.

Larviks andrevalg på målvaktsposten, Alma Hasanic Grizovic, går til Storhamar som fort kan bli en av de store utfordrerne til Larvik Hks jakt på seriegull neste år. For i tillegg til Alma Hasanic Grizovic har Storhamar signert verdens beste linjespiller, Heidi Løke, som er flyttet hjem til Norge etter flere år i ungarske Györ. Heidi Løke er gravid og skal først føde og så trene seg opp igjen.

Om Alma Hasanic Grizovic kan Storhamars trener Arne Senstad fortelle at det har vært en prosess som har pågått en stund.

Vi har jobbet med dette en stund. Hun er i det øvre sjiktet blant målvakter. Hun har vært i Larvik de siste sesongene, og kom tilbake i vinter etter fødsel. Hun ønsket seg nye utfordringer, og så har vi hatt kontakt en stund, sier Storhamars trener Arne Senstad til HA.

Storhamar er også en av klubbene som fornyer mange kontrakter denne sesongen og kommer til å bli et lag med mye fart i neste sesong.

At oddssetterne og andre håndballeksperter vil få en del å tygge på frem til seriestart er rimelig sikkert. For både Vipers, Storhamar og Byåsen vil garantert kunne gi Larvik større konkurranse kommende sesong enn de foregående sesongene. For lagene rundt om styrker seg, og Larvik blir av en helt annen støpning enn tidligere.

Skal du sette penger på en vinner av neste sesongs Grundigliga for kvinner, vil vi anbefale å få tak i en bet365 bonuskode for å redusere risikoen å tape egne penger. For med dagens utgangspunkt tror vi det fort kan bli en jevn affære helt inn til siste kamp neste sesong.

To Top
X