Hovedsak

Larvik vant med fjorten over Gjøvik/Vardal

Gjøvik/Vardal åpnet første omgang med å avverge Larvik sitt forsøk på å score i sitt første og gikk rett opp i angrep hvor de tok ledelsen 1-0. Men, dette var nok også deres eneste mulighet til å få en ledelse i denne kampen. For både på papiret og på banen var dette en kamp mellom David og Goliat. Larvik er en kjempe som det skal mye til for å slå i den norske postenligaen.

Allikevel så skal det sies at det gjennom hele første omgang stort sett var Gjøvik/Vardals manglende evne til å produsere noe i angrep som gjorde at Larvik kom til så mange og gode avslutninger.

Sjokkåpnet andre omgang
Gjøvik/Vardal kom ut på banen i andre omgang og viste at de også kunne spille håndball. Gjøvik/Vardals ballfordeler Ingrid Strand fordelte baller i stor stil og suste også gjennom ved et par anledninger. Og, i begynnelsen av andre omgang ledet Gjøvik/Vardal 5-1 før Karl Erik Bøhn tok time-out og fikk korrigert sitt lag.

Selv om Larvik slapp seg ned i perioder så var det aldri fare for at seieren skulle glippe. Utover i omgangen la Larvik om til spill med to linjespillere og igjen gikk det rundt for jentene fra Gjøvik. Larvik dro igjen fra og endte opp med en fjorten måls seier 39-25.

Verdens beste skapte problemer
Gjøvik/Vardal har vært et av de mest gjerrige lagene når det gjelder å slippe inn mål denne sesongen. Dette lyktes ikke mot Larvik.

– I de første kampene har vi vært veldig gjerrige og ligget lavt med lite bytting av mannskap. Nå var det nødvendig å spille inn litt flere spillere og denne kampen passet godt til det, kommenterer Gjøvik/Vardals trener Eskild Berg Andreassen etter kamp.

Av de 39 målene som slapp inn bak Gjøvik/Vardals målvakter i dag var hele 15 signert Heidi Løke. Elleve av disse målene var spillermål og landslagsspilleren skapte store problemer for Gjøvik/Vardals forsvarsspillere. Det meste av baller som ble skjøvet inn til linjespillerene endte stort sett i mål eller som et straffekast.

Til dette hadde Eskild Berg Andreassen ikke så mye å tillegge.

– Hun er verdens beste! Hun er fantastisk, var det eneste han kunne si om Heidi Løke og de utfordringene hun skapte for Gjøvikjentene.

KAMPFAKTA:
Larvik HK – Gjøvik/Vardal HK
Resultat: 39 – 25 ( 20 – 8 )
Utvisninger: Gjøvik/Vardal 2 x 2 min

Dommere: Stian Andre Stensrud – Mats Julius Haakenstad

Lagene:

Larvik HK
Tonje Larsen, Inger Sofie Heieraas (5), Heidi Løke (15), Kari Mette Johansen (10), Karoline Dyhre Breivang (1), Nora Mørk (3), Emily Stang Sando, Pia Christine Narvesen (1), Marianne Iversen (1), Linn Jørum Sulland (1), Lene Rantala, Tine Stange (1), Sofia Berndtsson (1)

Gjøvik/Vardal
Thea Nygård, Lucy Williamowska (3), Anette Olsen (1), Anette Galåen (5), Janett Olijnyk (3), Maria Hansen (1), Ingrid Strand (6), Lise Agnethe Prytz Moe, Tone Wølner, Pernille Knudsen, Senka Buljan (4), Marte Mellingen (2)

To Top
X