Internasjonal håndball

Larvik tapte med fire for FC København

Søndag møttes Larvik HK og Anja Andersens FC København hverandre til returoppgjør i Champions Leagues gruppespill. En kamp hvor danskene måtte ta poeng for å kunne henge med i kampen om avansement til mellomspillet.

Larvik spilte en god periode i begynnelsen av både første og andre omgang. I begynnelsen av andre omgang viste innbytter Marianne Iversen seg frem og gjør flere gode handlinger hvor hun er både sist og nest sist på ballen.

Etter å ligget under 12-7 til pause bruker Larvikjentene ikke mer enn snaue ti minutter av andre omgang til å spille seg opp til 15-15. Men, så knyter ting seg litt igjen.

Det positive for både Larvik og det norske landslaget er at Linn Jørum Sulland virker å være friskmeldt. Med sitt innhopp i lørdagens kamp er hun sterkt delaktig til at Larvik kun taper 23-19.

Larvik topper fremdeles tabellen i sin gruppe og er mer eller mindre sikret å gå videre til mellomspillet etter lørdagens seier. Larvik vant det første oppgjøret med fem mål og har dermed også fordelen når regnskapet skal gjøres opp om lagene ender på samme poengsum.

FCK – LHK
Resultat: 23-19 (12-7)

To Top
X