Hovedsak

Larvik og Byåsen delte poengene

I onsdagens toppoppgjør i Arena Larvik mellom Larvik HK og Byåsen endte det med poengdeling.

Byåsen startet kampen med å sjokkere de 3467 tilskuerne som hadde tatt veien til Arena Larvik for å se toppkampen i postenligaen.
I et forrykende tempo satte de ball etter ball i mål og økte avstanden til et Larvikslag som ikke var seg selv. Flere feil enn vanlig og et forsvar som ikke var tilstede i kampen gjorde det enkelt for tente trøndere.

Avstanden mellom lagene var på hele åtte mål til pause. Larvik har tidligere i år ligget like mange mål bak og vunnet sikkert, men da har det ikke vært lag av Byåsens kvalitet på den andre banehalvdelen.

Opphenting
Med åtte mål bak måtte Larviks jenter få orden på forsvaret og spille sitt vante kontraspill. Forsvaret satt litt bedre og kontringene ble flere. Larvik hentet opp Byåsens ledelse.

Nå var det Byåsen som begynte å merke presset og da det stod igjen fem minutter på kampuret var stillingen utlignet og hallens tilskuere våknet til liv.

I sluttminuttene var det mange feil fra begge lag og stillingen endte 28-28.

Spenning i serien
Med denne poengdelingen er det fremdeles ett poeng mellom de to topplagene og postenligaen kan ende opp med en avgjørende kamp i Trondheim når lagene skal møtes til returoppgjør.

Dette forutsetter at ingen av lagene gir fra seg poeng til noen av de andre lagene i serien. Sannsynligheten for at  de gjør dette er liten.

KAMPFAKTA:
Larvik HK – Byåsen

Resultat: 28-28 (10-18)
Dommere: Kim Andersen og Per Morten Sødal
Utvisninger: LHK – 1 x 2 min, B – 3 x 2 min

Larvik HK
Tonje Larsen (2), Inger Sofie Heieraas (4), Heidi Løke (3), Tine Rustad Kristiansen (7), Kari Mette Johansen (4), Karoline Dyhre Breivang (1), Nora Mørk (3), Emily Stang Sando, Pia Christine Narvesen, Marianne Iversen, Linn Jørum Sulland (3), Lene Rantala, Tine Stange (1)

Byåsen
Kari Aalvik Grimsbø , Marit Malm Frafjord (3), Pernille Wibe, Gøril Snorroeggen (1), Vigdis Hårsaker, Ida Alstad, Marie Henriksen (6), Inga Berit Svestad (2), Raja Toumi (6), Iva Zamorska (4), Camilla Herrem (5), Kathrine Hjelmeland

To Top
X