Internasjonal håndball

Larvik med god start i Champions League

Larvik tok lørdag en sterk borteseier mot Buducnost i Champions League. Med sifrene 27-23 i Larviks favør har de kommet godt i gang i årets gruppespill.

Et redusert Larvikmannskap, kun elleve spillere, kom godt i gang i kampen i Montenegro. Med en god Lene Rantala bakerst var det enkelt for Larviksjentene å kontre inn en god ledelse til å begynne med. Frem til pause gikk ting på skinner.

Etter pause kladdet det litt og Karl Erik Bøhn var nødt til å slippe til sitt trumfess Tonje Larsen i angrepet. Og, det fungerte som vanlig meget godt. Med Tonje Larsen ble det mer trykk mot målet og kladdingen ble igjen til en sikring av en fire måls seier.

– Heidi Løke holder et skyhøyt nivå, Karoline Dyhre Breivang overtok straffeskytingen i 2. omgang, og satte to viktige straffer i mål. Nora Mørk var en trussel hele tiden i sin debut i gruppespillet i Champions League. Kari Mette Johansen hadde strålende skyting og Tine Kristiansen laget fine mål. Jeg må skryte av alle i dag, sier en glad hovedtrener i Larvik, Karl Erik Bøhn.

To Top
X