Internasjonal håndball

Larvik HK tok to viktige poeng mot Podravka

Larvik HK vant lørdag ettermiddag Champions League-oppgjøret mot Kroatiske Podravka i sin hjemmearena Arena Larvik.

Det var Podravka som åpnet best og hadde forspranget på Larvik HK fra start i lørdagens oppgjør. Det kroatiske laget kom godt avsted og pumpet på mot et Larvik HK som ikke hang helt sammen bakover. Med store rom mellom Larvikspillerne fosset Podravkas spillere igjennom som om det var en åpen invitasjon.

– Det største problemet vårt var det etablerte forsvaret hvor vi slipper for lette skudd fra start. Når vi får justert det synes jeg det funker bra, kunne Larviks trener Ole Gustav Gjekstad som måtte se sine jenter slite mot et kroatisk lag som ikke var kommet til Larvik for å legge seg.

Larvik HK gjorde noen tapre forsøk på å ta igjen forspranget, men fikk raskt svar på tiltale med et Podravka som kom hurtig fra avkast.
Det var først etter tyve minutter ut i første omgang at Larvik klarte å ta en ledelse, men den ble også som tidligere i kampen utlignet like fort.

Med kun ett måls ledelse til pause, 18-17, måtte det en kraftig forbedring til i andre omgang for at Larvik skulle sikre to viktige poeng i Champions League.

Rykket fra
Larvik kom sterkere ut fra start i andre omgang og mørnet de kroatiske jentene. For etter tyve spilte minutter i andre omgang var det rett og slett slutt for Podravka. Herfra og ut var det kun Larvik HK. En sluttspurt fra sist sesongs tittelforsvarer ga til slutt en tolv måls seier, 37-25, og to viktige hjemmepoeng i Champions League.

– Vi møter et godt håndballag med gode håndballspillere som har spilt jevnt mot topplag i Europa i sommer. Vi må begynne å spille hele kamper hvor vi holder samme nivå i to omganger, oppsummerer Gjekstad som var godt fornøyd med å ta to poeng på en dag der ikke alt fungerte som det skulle.

KAMPFAKTA
Larvik HK – HC Podravka Vegeta
, Arena Larvik
Resultat: 37-25 (18-17)
Utvisninger: LHK 1 x 2 min
Dommere: Miklos Andorka og Robert Hucker, Ungarn
Tilskuere: 1453

Larvik HK
Tonje Larsen (2), Mie Sando, Sara Breistøl (1), Isabel Blanco (2), Tine Rustad Kristiansen (3), Kari Mette Johansen (7), Karoline Dyhre Breivang (4), Linn-Kristin Riegelhuth Koren (9), Katja Nyberg, Linn Jørum Sulland (8), Lene Rantala, Thea Mørk, Pernille Wibe (1), Amanda Kurtovic, Cecilie Leganger

HC Podravka Vegeta
Marta Zderic, Andrea Covic, Maja Koznak (2), Iva Pongrac, Ivana Petkovic (2), Anita Gace (1), Sanja Damnjanovic (9), Vesna Milonovic Litre (3), Ivana Dragisic, Marijeta Vidak, Ivana Jelcic, Dina havic, Miranda Tatari (3), Lidija Horvat (2), Nikica Pusic-Koroljevic (3)

To Top
X