Internasjonal håndball

Larvik HK tapte for Viborg – igjen

Marit Malm Frafjord

Marit Malm Frafjord

Marit Malm Frafjord satte fire mål da Viborg vant med ett mål i Arena Larvik.

I en tett og jevn kamp gikk Larvik HK på sitt andre tap mot Viborg i Champions League.

Larvik leverte et godt nok forsvar til å vinne kampen. For normalt vil tyve baklengsmål være godt nok til å vinne kamper i Champions League. Og, dette var selvfølgelig det som gjorde at Larviks trener Ole Gustav Gjekstad var skuffet.

– Jeg er misfornøyd. Vi legger et grunnlag i forsvar for å vinne, men spiller fryktelig angrepshåndball og bommer mye sjanser, og alt i alt fortjener vi ikke vinne, oppsummerer Larviktreneren rett etter kamp.

Skuffelsen blant Larvikspillerne var til å se og ta på etter kamp. Flere brukte god til å summe seg, før de skrev autografer til noen av de 3069 tilskuerne og snakket med media.

Skuffet nå! Hadde håpet på at vi skulle få to poeng, men vi var ikke skarp nok, forteller Isabel Blanco som er enig med sin trener Ole Gustav Gjekstad at forsvaret er godt.

– Synes vi står bra i forsvar. Cecilie står bra, men vi får ikke kontra opp i gir som vi pleier og vi kommer til å stange med de i angrepsspillet vårt. Vi er ikke tøffe nok, oppsummerer Blanco.

Ei norsk som var fornøyd etter kamp var Viborgs Marit Malm Frafjord.

– Det er godt å spille på Viborg i dag, sier en overlykkelig Frafjord som synes det var en tøff forsvarskamp fra begge lag.

Marit Malm Frafjord har også forklaringen på hvorfor de er det anre laget som vinner i Arena Larvik over sist sesongs Champions League vinnere.

– Vi spiller virkelig tålmodig i angrep og gjør ikke så mye feil. Vi visste Larvik var gode i kontringsfasen og var avhengig av å ikke gjøre så mange feil, forklarer Marit Malm Frafjord som satte fire mål i nettet bak Cecilie Leganger.

KAMPFAKTA
Larvik HK – Viborg HK
, Arena Larvik
Resultat: 19-20 (10-12)
Utvisninger: LHK 4 x 2 min, VHK 4 x 2 min
Dommere: Ingacio Garcia Serradilla og Andreu Marin Lorente, Spania
Tilskuere: 3069

Larvik HK
Tonje Larsen (1), Sara Breistøl, Isabel Blanco (3), Tine Rustad Kristiansen (3), Kari Mette Johansen (3), Karoline Dyhre Breivang (4), Linn Kristin Riegelhuth Koren (2), Katja Nyberg, Linn Jørum Sulland (2), Lene Rantala, Thea Mørk, Pernille Bjørseth Wibe (1), Amanda Kurtovic, Cecilie Leganger

Viborg HK
Louise Bagger Due, Rikke Skov (5), Marit Malm Frafjord (4), Grit Jurack (3), Pernille Larsen (1), Mouna Chebbah (1), Henriette Mikkelsen, Cristina Varzaru (2), Camilla Mikkelsen, Mathilde Kristensen, Christina Pedersen, Julie Aagaard, Johanna Alm (3), Maria Fisker (1)

To Top
X