Internasjonal håndball

Larvik HK med viktig borteseier mot Krim Mercator

Larvik HK vant fredag ettermiddag borteoppgjøret mot RK Krim Mercator med fire mål, 34-30.

Larvik HK fikk en god start på kampen mot slovenske Krim Mercator fredag ettermiddag. Med tre kjappe scoringer fikk de overrasket motstanderen og en luke ble skapt.
Den skulle imidlertid vise seg å ikke holde lenge, for hjemmelaget svarte med fire kjappe scoringer før Larvik igjen kunne notere seg i målprotokollen.

Videre utover i førsteomgangen var det igjen Larvik HK som hadde initativet og skled sakte, men sikkert fra og kunne gå til pause med en seks måls ledelse, 21-15.

Andre omgang ble ikke så mye annerledes enn den første. Lagene skiftet på å ha gode og dårlige perioder. Larvik hadde på et tidspunkt en åtte måls ledelse som ble skrumpet inn til fire mål når sluttsignalet gikk.

Semifinale i sikte
Etter fredagens seier kan Larvik HK begynne å skimte en semifinale i den andre enden av tunnelen. Med full pott og topplassering i gruppen kan det se ut til at det er mye som skal gå galt om man ikke får spilt seg frem til en semifinaleplass.

Neste utfordring for Larvik i Champions League blir nå returmøtet mot Györ i Ungarn 6.mars. Og, med selvtillitten fra hjemmekampen mot Györ i minnet, og en langtidsskadd Anita Görbicz ute av spill, kan det se ut til at Larvik også skal klare å hanke inn poeng i dette oppgjøret.

Foto: Svein Andre Svendsen/Larvik HK

To Top
X