Hovedsak

Landslagene klare for mesterskap

IMG_6902I morgen åpner EM i strandhåndball i Larvik, og lagene er innkvartert på sine respektive hoteller i byen. De norske landslagene er innkvartert på Farris Bad, byens nyeste og flotteste hotell med egen spa-avdeling og et ganske så flott interiør samt beliggenhet.

Mandagen, som er siste dag før mesterskapet starter, har både herrelandslaget og damelandslaget trent lett på banene, samt spilt hver sin treningskamp. Motstander for begge lagene var Ukraina.

Begge lag fikk en grei gjennomkjøring hvor herrene vant en omgang, tapte en omgang og til slutt tapte shoot-out. Litt mangel på tenning og den fulle konsentrasjonen var nok en del av årsaken i dag, men det Ukrainske laget er et godt lag som fort kan hevde seg i dette mesterskapet.

Damene som må sees på som en av favorittene til å vinne mesterskapet gjorde igjen en god kamp. Begge omgangene ble vunnet av de norske jentene mot et Ukrainsk lag som forsåvidt spilte sin andre treningskamp for dagen, noe som kan ha gjort et lite utslag.

Men, de norske jentene kom nylig hjem med både gull og sølv fra oppkjøringsturnering i Bulgaria.

Handballmagasinet.no er tilstede under hele Beach-EM og oppdaterer deg med bilder, resultater og kommentarer. Se bilder fra dagens kamper!

To Top
X