Dansk håndball

Lærke Møller signert for tre nye år i FCM

En av Danmarks største talenter har forlenget sin kontrakt med FC Midtjylland for ytterligere tre år. Lærke Møller vil dermed bli i den midtjyske klubben frem til sommeren 2014.

Det var en meget glad sportssjef, Frank Henriksen, som rett før jul kunne konstatere at de hadde sikret seg Lærke Møllers underskrift for tre sesonger.

– Det var den beste julegave vi kunne få, forteller sportssjefen.

Selv var hovedpersonen, Lærke Møller, også meget fornøyd med signeringen.

– Det var tilbud fra andre steder, og interessen gjorde meg stolt og glad.
Men, FCM er den helt riktige plattform for meg i årene fremover, konstaterer Lærke Møller.

Danmarks nye yndling
Den unge, kun 21 år, spilleren kom på alles lepper for alvor under EM på hjemmebane i desember, og ble fort hele Danmarks nye yndling.

– Mesterskapet viste Lærkes potentiale. Ikke kun som spiller. Men, også som idol for ungdommen, rollemodel og en av den hjemlige kvinnehåndballs største profiler. Lærke er fremtiden. Derfor er vi naturligvis meget tilfredse med, at hun blir hos oss, sier Frank Henriksen.

Godt sportslig miljø
Tilstedeværeslen av Lærke Møllers landslagskollegaer, Trine Troelsen, Susan Thorsgård og Line Jørgensen gjør livet i FCM enda bedre.
I tillegg setter hun stor pris på det varierte sportslige miljøet rundt arenaen.

– Utsiktene er spennende i både FC Midtjylland og på landslaget. I klubben har vi alle mulighetere til å utfordre Viborg i de kommende sesonger, og FCM trenger en tittel. Det daglige elitemiljøet i Ikast Brande Arena hvor vi trives side om side med fotballspillerne betyr også en del for meg.

– Landslagsmessig er vi såvist startet. Det skjedde mye bra under EM. Nå vil vi bare ha mer, avslutter Lærke Møller.

To Top
X