Hovedsak

Kun Drammen HK vant hjemme i onsdagens runde

Onsdag var det atter igjen seriekamper i Postenligaen. På kvinnesiden var det kun Gjerpen og Selbu som spilte, mens på herresiden var det flere kamper.

Nedrykningsklare Gjerpen sliter fremdeles både på og utenfor banen. Gjerpen kan kun i teorien klare å holde seg og er i praksis klare for nedrykk.
Samtidig sliter ledelsen med å holde klubben flytende på grunn av gammel gjeld. Hvis ikke ting løser seg nærmeste ukene kan både store og små stå uten klubb før sesongen avsluttes.

Da Gjerpen møtte Selbu i Skien onsdag ble det igjen tap, 19-28, og klubben står fremdeles med sine tre minuspoeng. Selbu ligger etter denne kampen midt på tabellen, 6.plass, med sine tolv poeng.

Drammen med slapp slutt
I Postenligaen for herrer tok Drammen enda en seier og ligger foreløpig sikkert på topp. Denne gang var det langveisfarende Bodø HK som måtte reise hjem med tap 35-29 og like mange poeng som de kom med.

Marinko Kurtovic, Drammen HKs trenere, var ikke like fornøyd med spillernes innsats etter kampen. For etter å ledet stort tidlig i kampen lå det an til en storseier, men de tyve siste minuttene var det slapt spill og Bodø HK slapp alt for lett til.

– De som kom inn friske og uthvilte skulle bare fosse fra et Bodø helt på hælene da de fikk sjansen. Isteden ble det stikk motsatt, var Marinko Kurtovic’s kommentar til dt.no etter kamp.

Lokaloppgjør

I Sandefjord var det lokaloppgjør mellom byens to lag Sandefjord TIF og Runar. Sandefjord godt plantet under streken var på desperat poengjakt og lyktes til slutt å sikre seg to viktige poeng i dette lokaloppgjøret med seier 28-26.

I et annet «lokaloppgjør» var det Stord og Haugaland som møttes. Haugaland som ligger i bunn av tabellen er også et av lagene som er i desperat poengnød for å kunne sikre seg en plass i neste års postenliga. Men, her ble Stord for sterke og vant hele 28-19 over Haugaland som fremdeles ligger i bunn av tabellen med fem poeng, samme som tabellnabo Sandefjord.

Vant uten Andre Jørgensen
ØIF Arendal er inne i en god stim om dagen og med hjemvendte Andre Jørgensen er det store forventninger i miljøet rundt klubben. André Jørgensen var imidlertid ikke klar for spill mot Haslum onsdag, men er med mot Follo neste uke.

ØIF Arendal kjemper for en sluttspillplass og med to poeng mot Haslum ble den sjansen mye større i en tett og jevn Postenliga. Med tre måls seier 29-26 over Haslum parkerte de Bærumslaget nede på en niendeplass og spratt selv opp på en sjette plass.

To Top
X