Dansk håndball

Kristian Kjelling toppscorer i debuten

Kristian Kjelling spilte sin første seriekamp for sin nye klubb, Ålborg, onsdag kveld. Selv med elleve godkjente scoringer og toppscorer holdt det ikke helt inn mot motstander Bjerringbro-Silkeborg. Kun ett mål, 29-30, skilte de to lagene som begge vil kjempe om medaljer denne sesongen.

– Kampen i dag var en styrkeprøve, hvor vi møtte en motstander med høyt nivå bekrefer at de absolutt er en av medaljekandidatene. Jeg er godt fornøyd med vår innsats i kampen, men i slutten av første omgang faller vårt spill i nivå, og da vi brenner så mange sjanser i starten av andre omgang blir det vanskelig, sier sjefstrener Peter Bredsdorff-Larsen.

Selv om trener Peter Bredsdorff-Larsen var fornøyd etter kamp hadde toppscorer Kristian Kjelling vanskelig for å glede seg over egen prestasjon.

– Jeg er først og fremst veldig misfornøyd med at vi tapte kampen. Selvfølgelig var det deilig for meg å få en god debut for laget. Det var en god stemning i hallen, og det var en deilig opplevelse å debutere, men det ergrer meg at vi ikke tok poeng.

– Jeg synes, vi spiller utmerket i perioder, men vi brenner for mange sjanser i andre omgang, og det avgjør desverre kampen, sa kampens toppscorer Kristian Kjelling rett etter kamp.

To Top
X