Andre nyheter

Koronapandemien setter spor i idrettshistorien

Koronapandemien påvirker fremdeles idretten og vil gjøre det i lang tid fremover. Med strenge restriksjoner på hvordan man får trene, at man ikke får spille kamper og er nødt til å legge om rutiner i forhold til treningshverdagen har gjort det utfordrende for både ledelse, trenere og utøvere over det gnske land.
Man kan med stor trygghet si at den kommer til å sette varige spor i historien.

Delo Final 4 avlyst

Flere store arrangementer har blitt flyttet eller avlyst. Et av de siste store arrangementene som er avlyst er kvinnenes Delo Final 4 i Champions League som er avlyst.
I utgangspunktet skulle det vært spilt i mai, men ble deretter flyttet til første helgen i september. Nå har altså EHF tatt beslutningen om at det hele avlyses og lagene kan nå forberede seg på neste sesongs Champions League.

I tillegg er alle de aldersbestemte mesterskapene som skulle gått denne sommeren også avlyst.

Tokyo-OL 2020 arrangeres i 2021

Størst av de alle er OL. Årets OL skulle ha gått av stabelen nå i juli i Tokyo, Japan. Dette store arrangementet er foreløpig bare flyttet til neste år hvor man vil forsøke å få Tokyo-OL avviklet i perioden 23.juli til 8.august 2021.

Norge er store favoritter til å ta medalje i det kommende OL. Så selv om det blir en travel og annerledes sommer også neste år, så ser vi frem til å se de norske utøverne kjempe seg frem til finaler og kamp om gjeve medaljer i OL i Tokyo 2020, som arrangeres i 2021.

Hjemlig serie i rute

Her hjemme forventer man at seriespillet starter som normalt for de øverste nivåene og man er optimistisk i forhold til både bredden og de lavere divisjoner.

Ungdommen er allerede godt igang med treninger og det ser ut til at det meste skal normalisere seg når det kommer til hverdagen for landets unge håndballspillere.

To Top
X