Bildegalleri

Klare for håndballfest

En lang kamp i 1. divisjon er over, og Bodøs håndballherrer er endelig tilbake i det gode selskap. Styret inviterer til fest i seriepremiéren mot Drammen i dag.

Etter to sesongers fravær blir det nok engang storbesøk i Bodø Spektrum.

– I BHK  er vi igjen klare for fest når vi tar imot et av håndball-Norges beste lag i første hjemmekamp. Drammen HK er en storklubb som vi igjen gleder oss til å ta imot hjemme i Bodø Spektrum, sier styreleder Alf Mangor Johannessen før kampstart.

Han takker alle rundt klubben for at Bodø igjen er tilbake på toppnivå.

– Vi har nå gjennom flere år styrt klubben med økonomisk kontroll og sportslig gode resultater takket være innsatsen til våre trenere, spillere, ansatte og vår mange flotte sponsorer, sier styrelederen.

 

Ambisiøs satsing

Johannessen forteller at klubben satser på lokal drivkraft og ambisiøs satsing.

– Vi driver sunt og bygger et lag kombinert med nord-norske unge spillere og de med erfaring som passer inn i vår klubbkultur. De skal være forbilder både gjennom trening, kamp og det sosiale med sine gode holdninger, sier Johannessen.

Han mener det er mot alle odds at klubben er tilbake på toppnivå.

– Vi har begge hendene på rattet. Det er store økonomiske forskjeller mellom oss og  våre konkurrenter som burde vært utlignet for lengst. At vi denne uken spilte nok en cupkamp borte mot Haslum ser vi på som tydelig tegn på at vi er med i det gode selskap – mot alle odds!

Styrelederen har store forventninger om seier i dagens match!

To Top
X