Norsk håndball

Kenneth Ryvoll Klev og Kristoffer Kleven Moen til Haslum

Kenneth Ryvoll Klev

Kenneth Ryvoll Klev

Kenneth Ryvoll Klev kommer hjem til Norge og spiller for Haslum neste sesong

Haslum Håndballklubb inngår spillerkontrakt med landslagspillerne Kenneth Ryvold Klev og David Kristoffer Kleven Moen lørdag 21.april i Nadderudhallen. Begge avtalene gjelder ut sesongen 2013/2014, og de to tiltrer troppen til sommeren.

Både Kenneth og Kristoffer kommer fra Bundesligaklubben Bergischer HC.

Kenneth Ryvoll Klev (15.10.1978) er en bakspiller som har spilt Tyskland og Spania i en årrekke. Han fikk sin debut for Norge i 2002 og var en av spillerne i Norges landslagstropp under årets EM. Klev har 49 landskamper for Norge. Kenneth er fra Bærum, og kommer således ”hjem”. Han har spilt seniorhåndball for Haslum tidligere.

David Kristoffer Kleven Moen (07.09.1981) er en flerposisjonsspiller som også har vært proff i Danmark og Tyskland i en årrekke. Han har 5 seniorlandskamper og debuterte for Norge i 2007. I tillegg til å spille for Haslum, skal Kristoffer jobbe som daglig leder for klubben.

– Gjennom signeringen av Kenneth og Kristoffer får vi inn mye internasjonal rutine i laget. Begge spillerne har en svært god fysikk, og vil være med på å fylle tomrommet etter Erlend Mamelund som reiser til Frankrike. Vi er svært godt fornøyde med å ha sikret oss begge to for to sesonger, kommenterer Haslums trener Tom-Eirik Skarpsno.

To Top
X