Hovedsak

Katrine Lunde Haraldsen står over mot Kina

I søndagens kamp mot Kina står norges sisteskanse Katrine Lunde Haraldsen over. Dette viser vel i bunn og grunn hvor sikker Thorir Hergeirsson er på at Kina vil være overkommelig motstand.

Ikke det at våre to andre målvakter, Terese Pedersen og Kari Aalvik Grimsbø, ikke er gode, men de når nok dessverre ikke opp til Katrine Lunde Haraldsens maksnivå på det nåværende tidspunkt.

Mye svakere enn Sør-Korea
Kina spiller et spill som er i samme gate som Sør-Korea, men er et mye svakere lag. Noe gårdagens stortap, 40-19, mot Romania viser.

– Kina er ikke på samme nivå som Sør-Korea. Men, de har litt andre spillertyper, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson som også er klar på at det kun seier som er godt nok mot Kina.

Norge møtte Kina tidligere i år da de gjestet Norge på sin Europaturné. Da ble det to storseire til de norske håndballjentene i henholdsvis Skien og Larvik. Da var det kontringene som ble gjennomgangstone for det norske laget, og la oss håpe vi igjen ser Camilla Herrem i full fart opp langs sidelinjen her i Suzhou.

Renate Urne står over enda en vm-kamp.

To Top
X