Landslag

Karl Erik Bøhn ny Ungarsk landslagssjef

Tidligere larviktrener, og samboer med Heidi Løke, Karl Erik Bøhn er ny Ungarsk landslagssjef. Dette ble klart på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

Her ble det kunngjort at Karl Erik Bøhn overtar det Ungarske landslaget frem til OL i 2016.

Jeg har vært i Ungarn i syv uker og jeg snakker ikke Ungarsk enda, men jeg skal gjøre mitt beste for å forbedre språkkunnskapen. Det er en stor ære å få jobben som Ungarsk landslagstrener og jeg ser frem til å ta fatt på utfordringen. Dette er den høyeste posisjonen en trener kan ha i sin karriere. Mitt mål er å forene de den norske og ungarske stilen. Det skal bli veldig spennende å gjøre dette. Så langt er jeg imponert over håndballen i Ungarn, og spesielt treningsmengden de ungarske spillerne legger ned. Med 8-10 treningsøkter på både junior og senior er det imponerende, kunne Karl Erik Bøhn fortelle på pressekonferansen i Budapest.

Allerede 19.oktober får den nye landslagssjefen forsøkt seg med sitt ny landslag. Da spiller Ungarn mot Aserbajdsjan.

To Top
X