Norsk håndball

Karl-Erik Bøhn sparket ut av Larvik HK

Etter at Karl-Erik Bøhn og ledelsen i Larvik HK hadde samtaler mandag, er treneren løst fra sin kontrakt med øyeblikkelig virkning.

På klubbens nettsider skriver klubben:

«Karl Erik Bøhn har vært en utmerket trener for Larvik HK gjennom ni år, siste seks år som hovedtrener, og har i denne perioden levert utelukkende gode resultater.»

Bjørn-Gunnar Hansen, daglig leder i Larvik HK, vil ikke gå inn på detaljer rundt bruddet mellom Bøhn og Larvik HK.

Men, leser man mellom linjene og tar utganspunktet for mandagens samtale i betraktning er det ingen tvil om at det er overgangen til samboer Heidi Løke og Bøhns innbefatning med den som er grunnen.

– Det er en tung dag og en trist sak. Vi har tross alt jobbet side om side i ni år, kan daglig leder Bruun Hansen fortelle.

Allikevel er ikke han i tvil om at de har tatt en riktig avgjørelse.

– Vi har tatt en riktig beslutning uansett om vi nå ikke vinner mot Byåsen til helga eller vinner Champions League, fastslår Bjørn-Gunnar Hansen på telefon til Handballmagasinet.no

Moen og Gjekstad tar over
Tor Oddvar Moen fortsetter som hovedtrener for klubben ut sesongen sammen med Ole Gustav Gjekstad som også er sportssjef i klubben.

– Tor Oddvar ble spurt og har akseptert å ta laget ut sesongen, hva som skjer etter det har vi ikke tatt en stilling til enda, sier Bruun Hansen.

Larvik HK har satt seg høye mål for sesongen og en av dem er å vinne Champions League. Vi spurte om de nå har justert målsetningene.

– Det er klart det kan være utfordrende. Det optimale er jo å fortsette med den treneren man startet med, og normalt bytter man jo trener på grunn av det sportslige, noe som ikke er tilfelle her. Men, håper fremdeles å kunne kjempe om Champions League trofeet, avslutter Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

To Top
X