Norsk håndball

Kari Mette Johansen forlenger med tre år

Larvikspiller Kari Mette Johansen har forlenget kontrakten med Larvik HK for ytterligere tre år. I pressemeldingen fra klubben fremgår det at både spiller og klubb er meget fornøyd med forlengelsen.

– Kari Mette har vært en trofast Larvik HK spiller og har vært her siden 1998. Hun har hatt en veldig god utvikling i de årene hun har vært her. Hun ble landslagsspiller ganske sent i karrieren, men har spilt seg opp til å bli en av de beste i verden på sin posisjon, sier Larvik HKs sportssjef, Ole Gustav Gjekstad.

Kari Mette Johansen er en av veteranene på både klubb- og landslag. Og, Ole Gustav Gjekstad håper å få beholde den rutinerte venstrekanten ut karrieren.

– Det er veldig gledelig at hun nå binder seg for tre nye år og vi håper hun vil spille hele sin elitekarriere i Larvik Håndballklubb.

– Jeg trives godt i laget og med jentene, så det er artig at vi har fått dette på plass. Larvik er jo et av de beste lagene i verden og så lenge man har ambisjoner så er det et bra sted å være, sier Kari Mette Johansen.

To Top
X