Norsk håndball

Johnny Jensen avgjorde i siste sekund

Johnny Jensen avgjorde for Nøtterøy

Publikum fikk god underholdning for pengene under opprykkskampen mellom Nøtterøy og STIF, og med Johnny Jensens suser i sluttminuttet var det Nøtterøy som jublet høyest etter kampslutt.

Nøtterøy satte virkelig inn støtet med et beinhardt forsvar og en god David Svansson bakerst. Jonas Rennemo har tatt med seg slegga fra Tønsberg og banker inn åtte mål. En rutinert Johnny Jensen gjør det vanskelig for ungguttene i rødt og det står 10-5 etter knappe 20 minutter.

Etter en time out er Sandefjord på beina igjen og med Magnus Søndenå i spissen hever de seg, og det står 11-13 til pause.

Etter sidebytte fortsetter den intense stemningen både på banen og tribunen. Nøtterøy løser STIFs offensive forsvar godt og med en fantastisk flyver til Rennemo ser det ut til å gå Nøtterøys vei. Men Sindre Walstad hadde andre planer.

Sammen med en sterk Stig Robert Bekkelund jobber Sandefjordlaget seg opp på 26-26 i siste minutt. Etter sesongens lengste passivt, fyrer Johnny Jensen kampens siste scoring,og sin åttende for dagen. Sluttresultatet blir 26-27 og Nøtterøy er kun fire poeng unna sikret opprykk.

– Det er surt å tape en så jevn kamp, sier en skuffet Stig Robert Bekkelund.

– Vi klarer ikke å henge med på frikastoppstillingene til Nøtterøy, og det er der vi taper kampen.

Bekkelund var svært delaktig i onsdagens kamp med sine seks scoringer.

Tapet mot Nøtterøy gjør STIFs opprykkssjanse minimal.

To Top
X