Norsk håndball

Joakim Hykkerud spiller for Drammen HK neste sesong

Kristian Kjelling og Joakim Hykkerud | Foto: Djorde Teodorovic

Kristian Kjelling og Joakim Hykkerud | Foto: Djorde Teodorovic

Drammen Håndballklubb, DHK, styrker laget foran neste sesong med landslags- og bundesligaspilleren Joakim Hykkerud. Etter mange år i utlandet, hvor han har spilt for svenske IFK Kristianstad, danske BSV Bjerringbro-Silkeborg og nå tyske TSV Hannover Burgdorf, vender 31 år gamle Joakim Hykkerud tilbake til klubben han har spilt syv sesonger i tidligere. Og, hvor han ble sesongens linjespiller i «Postenligaen» i 2009/2010.

Joakim Hykkerud vil hjem til familien

Joakim Hykkerud meldte allerede ut under VM i Frankrike at han tenkte på hva fremtiden videre skulle bringe. Familien, og ikke minst sønnen Noah, er viktige brikker i vurderingen av fremtiden sa han den gangen.

– Du spiller store kamper hver helg og møter verdensstjerner hver gang. Men det ville vært enda råere med lillegutt hver dag, sa Joakim Hykkerud til TV2 etter VM var slutt.

DHKs trener, Kristian Kjelling, er godt fornøyd med at Hykkerud vender tilbake til Drammen. Kjelling har tidligere spilt sammen med Hykkerud på landslaget og har holdt jevnlig kontakt med Hykkerud underveis i karrieren.

– Vi henter ikke Joakim Andre. Det er han som er en god far som ønsker å se enda mer til sin sønn, og ser at det får han til samtidig som han kan forsette satsingen på landslaget gjennom spill i DHK, forteller DHK-trener Kristian Kjelling til dt.no

Fakta om Joakim Hykkerud:

Joakim Hykkerud er fra Notodden
Født: 10.februar 1986
Landslagsdebut: 19.september 2009
Landslagskamper: 67
Landslagsmål: 69
Høyde: 196 cm
Klubber: Notodden håndballag, DHK, IFK Kristianstad, BSV Bjerringbro-Silkeborg, TSV Hannover Burgdorf

To Top
X