Andre nyheter

Jeanett Kristiansen til danske Herning-Ikast

Jeanett Kristiansen | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Norske Vipers Kristiansand mister en av sine profiler fra kommende sesong. Jeanett Kristiansen har signert en to års kontrakt med den danske klubben Herning-Ikast.

Etter tre sesonger i Vipers fristet det med et utenlandsopphold.

«Herning-Ikast har ønsket meg til klubben i flere år, og jeg er veldig smigret over, at de fortsatt ønsker meg. De vet hvem jeg er og hva jeg står for. Jeg har alltid ønsket å reise utenlands, og jeg føler nå at tiden er inne til et skifte. Jeg har hatt det fantastisk i Vipers, men nå er tiden inne for å prøve noe nytt i min karriere», forteller Jeanett Kristiansen som tror hun vil gli lett inn i miljøet.

Mye av grunnen er at klubben allerede har flere nordmenn i troppen, og får i tillegg til Jeanett Kristiansen også linjespilleren Vilde Ingeborg Johansen fra neste sesong. Johansen har signert en tre års kontrakt med den danske klubben. Vilde Ingeborg Johansen år fra Bergensklubben Tertnes.

De andre nordmennene som er i klubben fra før er Stine Skogrand, Helene Fauske og Tonje Løseth.

«Vi har fulgt Jeanett lenge og kjenner henne både som spiller og som menneske, og jeg er umåtelig stolt over, at vi sammen har funnet en løsning, hvor alt går opp i en høyere enhet.»

«Vi får i Jeanett en komplett toveisspiller med store offensive og defensive kvaliteter og det ser vi som en klar forsterkning av vårt kommende lag», avslutter en meget glad direktør i Herning-Ikast Håndbold Jakob Mølgaard Christensen

To Top
X