EM 2012 Serbia

Islands analysesjef Gunnar Magnusson: Island er et bedre lag

Onsdag kveld braker Island og Norge sammen i et nordisk oppgjør som fort kan stå om en plass i mellomspillet. For skulle Island tape mot Norge i kveld, eller Slovenia ta poeng mot Kroatia vil Island stå med null poeng etter to av tre kamper. Noe som igjen vil føre til at de spiller med kniven på strupen fredag.

Det er ingen tvil om at det er Island som har presset på seg i dagens kamp, mens Norge bør kunne spille med litt lavere skuldre.

Island er et bedre lag

Islands analysesjef og assistenttrener Gunnar Magnusson, som også er Kristiansund HKs trener hjemme i Norge, mener Island er store favoritter. Og, grunnen er enkel.

– Fordi vi har et bedre lag, sier Gunnar Magnusson til Tidens Krav.

Han forventer en tøff kamp når lagene braker sammen i Vrsac onsdag kveld, men har allikevel oppskriften på hvordan Norge skal bekjempes klar.

– Det blir en tøff kamp. Vi er klar for krig! Vi må stoppe kontringene. Det handler om å løpe hjem i forsvar.

Johnny Jensen utestengt fra Islandskampen

Håndballgutta må onsdag kveld klare seg uten Johnny Jensen, som fikk direkte rødt kort med påfølgende rapport i kampen mot Slovenia.
Denne rapporten endte i at Johnny ble utestengt i en kamp for grov usportslig opptreden som det heter i dommen fra EHF som har gått igjennom både rapporten og video fra kampen.

Meldt inn sekstende mann

Den norske troppen har onsdag formiddag meldt opp Kent Robin Tønnesen som 16.mann i troppen. Unggutten fra Haslum kan dermed få sin mesterskapsdebut mot Island.

To Top
X