Andre nyheter

Innsikt – Håndball-EM 2022 odds

Kvalifiseringen er unnagjort, alle land er klare til å kjempe om den gjeve tittelen. Ungarn og Slovakia vil i 2022 være vertsnasjoner for første gang på herresiden i håndball. Fra den 13. til 30. januar vil det brake løs, og vi alle kan glede oss over de norske herrene i gruppe F – vil de endelig klare å gå til topps? 

For alle oss som liker å spille på sport er det få ting som er mer spennende og gøy enn en stor turnering. Håndball-EM 2022 er en av dem og online casinoer har allerede begynt å legge ut sine odds for hvem som vinner. 

Som i alle sportsspill er det lurt å skaffe seg informasjon før du spiller, og hvem er vel bedre enn Europeisk Håndball Forbund sin egen side? Her får du vite alt du trenger for å ta bedre beslutninger i dine oddsspill.

Når det kommer til turneringer så kan alt skje, det er mye vilje og vi kan glede oss til fantastiske prestasjoner. Hvilket storlag vil ryke ut først? Hvilken nasjon vil overraske? Vil den norske herretroppen endelig gå til topps etter svært god utvikling de siste årene? 

Hvor mange lag og kamper er det? 

Med 24 lag og 65 kamper er det en drøm for oss som liker å spille på odds. Vi alle vet jo at Norge vil holde pusten når vårt lag er ute og kjemper for æren og for å forsvare eller overgå bronseplassen fra EM i 2020. 

Odds på vinnere

Bettingselskaper har som vanlig sett seg ut de som er vurdert som favoritter og har størst sjanse til å vinne EM. Selv om det er noen forskjeller i odds og noen kan gi bedre odds enn andre, så er det ganske så likt. 

Norge er ikke en stor favoritt til å å vinne, men med 6,5 i odds, så kan det være en lur joker som du kan sette penger på. 

Store bettingselskap har gitt storfavorittene Danmark 4 i odds, Spania 5 i odds, eller Frankrike 4,5 i odds til å vinne hele turneringen, men det er 65 kamper som skal spilles, ingenting er avgjort og det er alltid overraskelser som venter. Det er også derfor at odds vil forandre seg under et mesterskap, noen ganger lønner det seg å være tidlig ute, mens andre ganger vil det lønne seg å ha is i magen og vente på den rette oddsen. 

Foran hver kamp vil det være muligheter til å sette penger på din favoritt, og ved å sjekke litt rundt kan du noen ganger få bedre odds, for det er ikke alltid likt hos de forskjellige bettingselskapene. 

Oppsummering

Så om du er interessert i å spille på sport, så er Håndball-EM 2022 i januar starten på det som kan bli et spennende år. Sett deg godt til rette i godstolen og gjør alle kampene litt ekstra underholdende. Hvem vet, kanskje er du heldig og vinner noen herlige gevinster! 

To Top
X