Hovedsak

Ingen jubelfest for Larvik HK

fck_lhk_linkaI andre og avgjørende finale tapte Larvik HK 26-21 for Anja Andersens FC København i Fredriksberg Opvisningshal på selve nasjonaldagen.

Begge lag satte stort tempo fra start og spilte jevnt hele første omgang. Larvik HK har flere sjanser til å ta en ledelse med flere 7-meterkast. Men, ellers så sikre Kristine Rigelhuth bommer på flere straffer og sjansene løper fra.

Slutten av første omgang får Tonje Larsen et slag på hånda og kommer ikke på banen i annen omgang, men blir sittende på benken med ispose og bandasje.

Tonje Larsens fravær merkes godt når skuddstyrken bakfra blir borte . Dette resulterer i mange angrep uten skikkelige avslutninger og en sjanse for FC København til å løpe fra på scoringstavlen, Ledelsen økes og det blir vanskeligere for Larvik å spise seg innpå.

Larvik har rett og slett ikke dagen og presterer ikke opp mot sitt beste. Samtidig er FC Københanv taktisk kloke og klarer å hindre Larvik å spille på sine styrker. Normalt scorer strekspiller Heidi Løke masse mål for LHK, men i dag ble hun godt passet opp og fikk vanskelige arbeidsforhold inne på linja.

Handballmagasinet.no kommer tilbake med bildegalleri og mer senere.

To Top
X