Ledige trenerstillinger

IK Våg håndball søker trener til 2. divisjon damer

VÅG Håndball

VÅG Håndball

IK Våg håndballgruppe er en bydelsklubb i Vågsbygd i Kristiansand med ca 20 000 mennesker. Vi har kommende sesong over 40 lag i serien og damelag i 2. divisjon, 3. divisjon, J18 og nedover. Til sammen ca 60 jenter som er 16 år eller eldre. Vi samarbeider godt med Vipers gjennom en partneravtale.

Vår hovedtrener de siste årene har tatt steget opp til eliteserien og vi søker nå hans erstatter. Dette er en deltidsstilling og innebærer trener og laglederansvaret for vårt damelag i 2. divisjon. Klubben har mange dyktige mennesker/trenere med i gruppen rundt laget og nedover i de yngre rekkene. Sportslig leder er aktivt med på treningene og sørger for all logistikk rundt laget. Jentene trener 4 økter felles i uka i tillegg til fysisk trening og utholdenhet. Klubben har svært gode treningsfasiliteter i Karusshallen med tilhørende styrkerom og uteområde.

Den vi søker bær være engasjert og dedikert til trenerjobben. Du bør være en god motivator for gruppen du trener, og like å være med i et utviklingsprosjekt. Du bør ha fokus på talentuvikling og ha en rød tråd i din trenergjerning, også til motivasjon for de yngre i klubben. Klubbens målsetting er å rykke opp til 1. divisjon i løpet av en tre års periode.

Dersom dette er av interesse, send en søknad med CV, eller ta kontakt med Sportslig leder Odd Ivar Hjetland, tlf 91997091, e-post odhj1@vaf.no. Vi ønsker at du oppgir referanser i søknaden.

Sportslig hilsen Odd Ivar Hjetland

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top
X