Dansk håndball

Ida Alstad klar for Team Tvis Holstebro

ida_alstad_vs_spaniaIda Alstad er nå klar for danske Team Tvis Holstebro. Alstad og den vestjyske klubben har inngått en to års avtale som løper fra sommeren. Trener og sportssjef, Niels Agesen er i fyr og flamme og kan konstatere at de har fått på plass en drømmespiller.

– Av alle de spillere vi hadde mulighet for å hente var Ida Alstad vårt absolutt førstevalg. Hun er en drømmespiler, og vi har da klypt hverandre i armene her for å være sikre på at prosjektet faktisk lyktes, sier Niels Agesen som gir fortsetter sitt skryt av Ida Alstad;

– Hun kan jo det hele: Avslutte utenfra, lage gjennombrudd, spille linjespilleren, spille hurtig. Og, så er hun ikke redd for å lage et frikast eller to i den andre enden av banen. Vi snakker om en markant spiller på et norsk landslag, som har vunnet OL, VM og EM – og det sier vel egentlig alt.

Ida Alstad gleder seg også til å komme til den danske klubben til tross for at hun nå skal forlate Byåsen hvor hun har spilt hele sin håndballkarriere i.

– Team Tvis Holstebro er et spennende lag som spiller spennende håndball. Jeg har fulgt dansk håndball i flere år og jeg kan se at TTH er et lag som er på vei frem, og den reisen vil jeg gjerne være en del av. Laget spiller helt unikt med masse fart og tempo, noe jeg ser frem til å være med på, forteller Ida Alstad.

Ida Alstad hadde flere tilbud på bordet, men valgte til slutt den danske klubben som ifølge henne selv spiller i en bedre liga enn den norske.

To Top
X