Internasjonal håndball

HSV Hamburg vinnere av Champions League

Foran 19.750 tilskuere i Lanxess Arena i Køln var det til slutt HSV Hamburg som kunne heve Champions League trofeet over hodet og juble vilt.

I kampen som måtte ut i ekstraomganger før det kunne kåres en vinner gikk det til tider meget hardt for seg, og det var tendenser til slagsmål når det toppet seg. Det var både den tøffeste og beste håndballen Europa har å by på, og med det det beste i verden.

Både Barcelona og HSV Hamburg gikk hardt til verks og det ble vist muskler i begge ender. Men, det kom aldri ut av kontroll da de norske kamplederne, Arne Kristiansen og Kenneth Abrahamsen, brukte det de hadde av midler for å roe gemyttene.
Og, i en så tett kamp som det ble var det mer enn nok for nordmennene å ta tak i. Åtte ganger kom de to fingrene i været, jevnt fordelt på begge lag med fire hver, som gjorde at noen av spillerne fikk litt ekstra tid på benken.

Barcelona hadde en stund HSV Hamburg i kne, men så slapp spanjolene det tyske laget inn i kampen igjen og ved full tid etter 2 x 30 minutter stod det 25-25.
Som mot slutten av ordinær tid var det Hamburg som kom best i gang i ekstraomgangene og til slutt klarte å sikre seg sin første seier i Champions League.

I tillegg ble HSV Hamburgs høyre kant, Hans Lindberg, toppscorer i CHampions League gjennom sesongen, noe han fikk en oppmerksomhet for før hele laget kom på podiet og mottok vinnertrofeet.

To Top
X