Norsk håndball

Hjemmebanefordelen slo ut gjestene i kvartfinalene for menn

Hjemmebanefordelen i NMs kvartfinaler så ut til å slå uti stort monn i onsdagens kamper. Samtlige fire hjemmelag tok seg videre til semifinalene.

I Drammen var ikke gjestene Sandefjord noen stor utfordring. Med 19-7 til pause var det mye som skulle endres for at Sandefjord i det hele tatt skulle være i nærheten til et håp om avansement. Vestfoldlaget slipper imidlertid litt lettere til i andre omgang, men ikke lettere enn at det ble en 15 måls seier til Drammen HK som nå ser Oslo Spektrum som en mulighet i romjulen.

Også i nord var det det hjemmelaget som dro det lengste strået. Bodø sendte Fyllingen Bergen hjem med 32-29 etter at Bergenserne tråkket på gasspedalen for sent.

Avgjort på straffekonkurranse etter full tid

Kolstad og Bækkelaget Håndball Elite klarte ikke å avgjøre kampen innenfor full tid, uavgjort 30-30, og måtte ut i straffeskyting. Her var det trønderne som var best og vant til slutt 35-34.

I oppgjøret mellom mange års finalist Haslum og topplaget Elverum ble det også hjemmelaget som til sist dro avgårde med en av de fire semifinaleplassene.
Etter store og flotte prestasjoner på den internasjonale arena for Elverum den siste tiden var det et norsk lag som måtte dra de ut av rytmen og den gode flyten. Onsdag var ikke den gode flyten der og Haslum kan igjen skimte muligheten for en tur i Oslo Spektrum i romjulen.

Men, først skal semifinalene spilles 15.november. Trekning av semifinaler er 19.oktober.

To Top
X