Hovedsak

Hjem fra VM med gips på benet

Som vi meldte tidligere i dag har Danmarks Lærke Møller tatt akillesen og er derfor ute av VM før det engang har startet.

Det var under fredagens trening at stortalentet var uheldig og tok akillesen. Hun ble hurtig fraktet til et lokalt sykehus i Wuxi hvor hun fikk lagt på en gågips.

Rett hjem til operasjon
Det er allerede klart at Lærke Møller og kjæresten reiser hjem til Danmark lørdag. Her vil turen gå rett til Åborg for operasjon.

Både foreldrene og kjæresten, Brian, var tilstede i hallen når uhellet skjedde.

Danmarks sjanser svekket betraktelig
Med Lærke Møller ute av troppen er Danmarks sjanser betraktelig svekket. Selv om Danmark kanskje ikke er stabile nok til å kjempe om medaljer, kunne de vært en outsider med Lærke Møller på banen. Nå er ser det svart ut.

– Jeg har forferdelig vondt av Lærke, og hun er veldig vanskelig om ikke umulig å erstatte. Men, som lag er det nødvendig å komme oss vider og finne andre våpen som kan beseire Tyskland lørdag g bringe oss videre i mesterskapet. De andre spillere vil i alle fall stå sammen og kjempe enda hardere for Lærkes skyld, kan Danmarks landslagstrener Jan Pytlick fortelle til Handballmagasinet.no sent fredag kveld.

I forhold til målsetningen endrer danskene på ingenting da de har hatt en målsetning om å gi «full gass» i alle kamper og se hvor langt det kan bære.
Drømmen om medalje er der fremdeles, men de er også fornøyd med mindre så lenge alle har gitt alt.

Jan Pytlick har innkalt Christina Krogshede som erstatning for Lærke Møller. Hun var tilfeldigvis fremdeles i Thailand etter at danskene hadde avsluttet sin treningsleir der for kort tid siden. Det er derfor ventet at Christina Krogshede allerede deltar i lørdagens kamp mot Tyskland.

To Top
X