Dansk håndball

Håvard Tvedten tar to år i Aalborg håndbold

Etter å ha spilt fem sesonger i spansk håndball vender Håvard Tvedten tilbake til dansk håndball som han forlot i 2006. Tvedten har signert en to-års kontrakt og blir nå lagkamerat med Kristian Kjelling, som allerede er i Aalborg Håndbold, og Ole Erevik som kommer fra danske KIF Kolding etter denne sesongen.

-Det er et scoop for oss å få Håvard tilbake. Han har løftet sitt nivå i de fem sesonger i spansk håndball, og så er han
en publikumsyndling. Hans prestasjoner kulminerte med uttagelsen til VMs All Star Team i januar, hvor han
også ble nummer to på toppscorerlisten, sier direktør i Aalborg Håndbold Jan Larsen.

Håvard Tvedten er ikke helt ukjent med Ålborg fra før av. Fra 2002 til 2006 spilte Håvard Tvedten for danske AaB og han ser nå frem til å komme tilbake.

-Jeg gleder meg til å vende tilbake til Aalborg med min familie. Jeg hadde fire gode år i Aalborg, og jeg kommer tilbake for å være på et lag som spiller om topplasseringene. Der er en fantastisk interesse for håndball og et entusiastisk publikum, sier Håvard Tvedten.

Aalborg Håndbold har i dag også offentliggjort en tre-årig avtale med den danske landslagsspiller, linjespilleren Jacob Bagersted fra AG København.

I tillegg til den norske trioen Kristian Kjelling, Ole Erevik og Håvard Tvedten er det på nåværende tidspunkt også de svenske landslagsspillere Jonas Larholm og Jan Lennartsson. Videre er det Henrik Møllgaard fra det danske landslaget, tre unge danske U-landslagsspillere, Rasmus Carlsen, U 21, Martin Larsen og Rene Antonsen, U 19-landslaget og målvakt Søren Pedersen.

To Top
X