Norsk håndball

Haslum sikret seg seriegullet mot ØIF Arendal

Haslum vant seriegullet

Haslum vant seriegullet

Haslum seriemestere


Haslum sikret seg onsdag kveld seriegullet på hjemmebane foran en fullsatt Nadderudhallen.

Haslum hadde behov for å sikre seg ett poeng for å sikre seg seriegullet, og motstander ØIF Arendal gjorde sitt for å forsøke å forskyve den anmeldte festen.

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen, mest på grunn av dyktige målvaktsprestasjoner fra både ØIF Arendals Sven Medhus og hjemmelagets Trond Tjemsland.

Men, med to tre minutter igjen på klokka og fire måls ledelse begynte det å gå opp for både publikum og hjemmelaget at gullet nå var sikret.
Og, da sluttsignalet gikk i Nadderudhallen brøt jubelen løs for fullt både blant publikum, spillere og apparatet rundt Haslum. Klubbens første seriegull var et faktum.

– Helt utrolig, jeg har nesten ikke ord, sier en overveldet Haslumtrener Tom-Eirik Skarpsno før han fortsetter

– Bedre rammer enn det her kan vi ikke be om, svarer han på hvordan det var å vinne foran en fullsatt hall.

For hallen var ikke bare fullsatt, den var stappfull. I onsdagens kamp var det kun ståplasser for å få plass til alle som ville se Haslum sikre seriegullet.

Seriegull i 30-års gave
For Haslums trener, Tom-Eirik Skarpsno, var det ikke bare seriegull som skulle feires, men også hans egen 30-årsdag. Og, en bedre bursdagspresang enn seriegull kan man vel ikke forvente.

– Helt fantastisk, er det eneste vi får ut av den nybakte seriemesteren og 30-åringen som har hatt full kontroll på sine tropper gjennom sesongen, men hvordan feiringen skulle foregå hadde han ikke kontroll over.

– Ikke helt sikker, men det blir feiring, avslutter Haslums blideste 30-åring.

Begge lag ville
Landslagssjef Robert Hedin var også tilstede under onsdagens kamp og synes det var en underholdende kamp hvor begge lag ville mye.

– Det var fighting, og tydelig at begge lag ville noe. Det var underholdende, var Robert Hedins kommentar etter kamp.

Og, han synes at seriegull til Haslum var fullt fortjent.

– Bra i dag! Fortjent å vinne seriegullet, de har spilt bra hele sesongen, sier landslagssjefen som har plukket ut hele fem Haslumspillere til neste samling.

To Top
X