Norsk håndball

Haslum overbeviste mot Fyllingen

Kent Robin Tønnesen

Kent Robin Tønnesen

Foto: Ole Walter Sundlo

I den utrolig jevne toppen i årets Postenliga for herrer, lå Haslum på andre plass og FyllingenBergen på åttende før lørdagens kamp i Nadderudhallen. Men det var kun fire poeng som skilte Fyllingen fra medaljeplass, så kampen var meget viktig for begge lag.

Etter Elverums tap for Nøtterøy forrige helg, lå Elverum og Haslum likt med poeng, noe som betyr at selv med et tap for noen av de to lagene, går det mot seriefinale i siste seriekamp. Da tar Haslum mot Elverum i Nadderudhallen.

I lørdagens kamp mellom Haslum og Fyllingen startet det tett og fysisk hardt, selv om Haslum raskt tok kontroll kjempet begge lag hardt hele omgangen. Takket være et godt forsvar og storspill av Trond Tjemsland i Haslummålet, klarte Haslum å skaffe seg en ledelese på fem mål til pause på stillingen 13-8.

Andre omgang hadde samme tendens som første, hvor Trond Tjemsland fortsatte å storspille i målet til Haslum og forsvaret lagde trøbbel for Fyllingen.

Resten av kampen ble ikke spennende, Haslum hadde full kontroll og ledet det meste av omgangen med minst ti mål.
Det ble til slutt Haslum som tok begge poengene, etter en overbevisende seier på 33-22.

Haslums ass.trener Tarjei Sundal var meget godt fornøyd med lagets prestasjon not Fyllingen.

– Særlig bakover var vi veldig bra, vi var gode i forsvar og det er sjelden vi vinner med så mange mål som nå. Trond var god i mål også var vi aggresive forran. Det var veldig bra, en god match!

Spesielt forsvaret var forbedret siden onsdagens kamp mot Sandefjord.

– Vi var gode i alle ledd, vi er gode på det de har fått beskjed om å jobbe med og ta høyden når vi skal gjøre det. Totalt sett er forsvarsspillet vårt det aller viktigste og det er gøy at Trond er så god i mål. Kent Robin kjemper godt både fremovere og bakover, det er jo ingen ting som skjer rundt han i forsvar, oppsummerer Tarjei etter kampen.

Kampfakta
Haslum – FyllingenBergen
, Nadderudhallen
Resultat: 33-22(13-8)
Utvisninger: Haslum 4 x 2 min, Fyllingen 4 x 2 min
Toppscorer Haslum: Kent Robin Tønnesen, 10 mål
Toppscorer Fyllingen: Kristian Bjørnsen, 8 mål

To Top
X