Andre nyheter

Haslum forsterker med Simen Strømberg

Simen Strømberg

Simen Strømberg

Simen Strømberg BSK/NIF

Simen Johannessen Strømberg (22) har signert en treårskontrakt med Haslum HK.

Han kommer til Haslum HK etter 3 sesonger i BSK/NIF. Han starter i klubben 1. juni 2012.

Simen er en av Robert Hedin sine faste spillere på rekrutteringslandslaget og reiser i dag til Aalborg, og samling for spillere fra Postenligaen. Simen har med sine 77 juniorlandskamper og 4 landskamper allerede mye internasjonal erfaring som Haslum HK vil nyte godt av kommende sesonger.

Robert Hedin kommenterer Simen på følgende måte:

– Simen Strømberg er en av de mest spennende playmakerene i Postenligaen. Simen har store ambisjoner og er en talentfull spiller med stort potensial. Han kan nå det norske herrelandslaget med rett trening og utvikling.

– Simen er en spiller jeg kjenner godt fra 3 år på Wang Toppidrett. Han har de rette holdningene for å bli en toppspiller, og passer godt inn i våre målsetninger i Haslum HK. Han har alt rukket og markere seg i Postenligaen gjennom de siste årene, sier en fornøyd trener Tom-Eirik Skarpsno.

Haslum HK er spesielt fornøyde med å knytte til seg talentfulle unge spillere som har store ambisjoner på egne vegne. Dette passer inn i vår profil med norske spillere som vil ut i de beste ligaene i verden. Samt heve klubben til å ta skritt nærmere Europacupspill, og aller helst Champions Leauge. Klubben har fortsatt ambisjoner om å kvalifisere seg til gruppespill i Mesterligaen innen to-tre sesonger, samt bidra til at Norske herrelandslaget utvikler seg til å kjempe om medaljer i mesterskap. Det er også viktig for klubben å være en av de ledende aktører på markedet når det gjelder å eksportere spillere til større ligaer. Nettopp derfor gleder vi oss til å se Simen Strømberg i Haslumdrakt kommende sesong. Og samtidig ønsker vi han hjertelig velkommen til oss.

To Top
X