Ledige trenerstillinger

Hasle-Løren håndball J2003 søker hovedtrener

Hasle Løren J2003

Vi har 20 energiske håndballjenter som ønsker en ekstern hovedtrener. De fleste av jentene har trent håndball siden 1.klasse, og når de nå er 13-14 år vil vi gjerne ha en hovedtrener som ikke er forelder.

I år har vi to lag på J13, et lag på nivå 1 og et lag på nivå 2. Sesongen 2016/17 er det tre faste treninger i uken, samt en frivillig fysisk trening (med god oppslutning).

Håndballgruppen i Hasle-Løren ble etablert i 2010 og har i dag over 160 spillere i alderen 6 til 14 år. Vi har en veldig positiv utvikling og det skjer mye i nærområdet slik at vi forventer at dette vil fortsette.

Håndballgruppen er veldrevet og vi har bra tilgang til treningstimer i Lørenhallen. Det er også satt ned en fokusgruppe som jobber aktivt for å legge til rette for å utvikle lagenheten på en god måte. I dag har vi 3 foreldre som trenere + 2 foreldre som tar den fysiske treningen. Det vil være et godt støtteapparat rundt hovedtreneren. For oss er det sosiale samholdet viktig og vi jobber mye med det for å motivere spillere og foreldre.

Vi er på jakt etter en hovedtrener som setter fokus på sportslig utvikling og det å ha det gøy med håndball. Du bør være faglig sterk, entusiastisk, en god pedagog og ha evne til å utvikle både deg selv og andre. En hovedtrener vil også få store muligheter til å være med å bidra i trenerforum og bygge håndballgruppen som helhet. Lønn etter avtale.

For ytterligere informasjon kan du kontakte:

Oppmann Jan Rune Løvnæseth på mobil 901 00 497 eller e-post: janrune@hasle-loren.no

Sportslig leder Arne Jan Flølo på mobil 959 09 901 eller e-post: arne.jan.flolo@mfa.no

Enkel søknad med CV kan sendes til en av de to ovenfor.


To Top
X