Internasjonal håndball

Håndballmagasinet i ny utgave

handballmagasinet.no   handballmagasinet.no har satt inn arbeidskreftene på å kunne gi deg som leser en enda bedre opplevelse av vårt nettmagasin. Derfor har vi nå byttet ut hele publiseringsløsningen og designet med noe nytt. Det vil derfor være litt tynt med stoff her inntil videre.

Men, vi går jo inn i en spennende håndballperiode med EM for kvinner i Makedonia og med mesterskap for herrene i Frankrike i januar. Følg med her på handballmagasinet.no i tiden fremover så skal vi love deg mye spennende lesestoff, og vi håper også å kunne inkludere deg som leser med litt interaktivitet.

Lyst til å skrive for oss?
Hvis du går med en lyst til å dele dine meninger, ditt syn og dine analyser av håndballen er du velkommen til å sende oss en e-post med litt om deg selv og hvilke tema du kunne tenke deg å dekke.

Vi er også på jakt etter skribenter/sportsjournalister som skal dekke kamper i eliteserien for oss direkte fra hallen. Dette krever litt kunnskaper fra håndballen fra før, men vi vet det er mange skribenter/journalister med håndballbakgrunn der ute, så bare ta kontakt.

Vi har et mål om å utvikle handballmagasinet.no til Norges ledende nettmedie for håndball! Bli med på vår spennende reise og vi skal love deg at du ikke kommer til å angre!

To Top
X