Landslag

Håndballjentene leverte varene og er i VM-kvartfinalen

Et sterkt norsk spill resulterte i at Nederland må dra hjem, mens håndballjentene fortsetter til São Paulo og kvartfinalespill.

Nederland hang godt med fra start mot de norske jentene da de møttes søndag kveld i 1/4 finalen. Nederland var attpåtil oppe i ledelse ved et par anledninger og viste at de kan henge godt med de norske jentene i deler av spillet.

Men, i andre omgang viste de norske håndballjentene styrke og dro enkelt i fra. Etter halvspilt andre omgang var det ingen tvil om at det norske laget kom til å avansere til en kvartfinale.

Storspill av Løke
Heidi Løke leverte en av sine beste kamper sålangt i mesterskapet. Med sitt aggressive og krevende linjespill skapte hun så mye inne på linjen at hun alene omtrent var et lag. Med sine åtte scoringer og det hun skapte av syvmetere samt utvisninger av nederlandske spillere var nok til at hun også ble kåret til banens beste.

– Jeg går alltid på banen og forsøker å gjøre mitt beste, sier Heidi Løke etter kamp.

I kveldens kamp mot Nederland var hennes beste prikkfritt. Med åtte scoringer på åtte skudd gir det hundre prosent uttelling og det kan ikke bli bedre. Og, på spørsmål om det var hennes beste kamp i mesterskapet har hun følgende kommentar;

– For min egen del så synes jeg jo det. Scoret en del, og veldig fornøyd med ingen bom, sier en blid og fornøyd Heidi Løke.

To Top
X