EM 2012 Serbia

Håndballjentene er «back on track»

Foto: Bjørn Kenneth Muggerud/Handballpix.com

Det var befriende for både norske håndballjentene og alle rundt om som har hjertet i det norske laget. For etter å ha vunnet 30-19 over Frankrike var det en lettet og glad gjeng med jenter som møtte pressen etter kamp.

En som var spesielt lettet var Linn Gossé som lørdag var langt nede etter å ha spilt en katastrofal kamp for egen del. Mandag kveld løsnet det for både henne og laget.

– Det har vært en del tanker oppe i hodet siden lørdagskampen, har vel sett alle bommene tusen ganger i hodet, men det er min måte å bearbeide det på. Er rimelig fornøyd med at dette ikke var like dårlig som lørdag, forteller Linn Gossé som forteller at hun fant roen idag.

– Følte at jeg var rolig når jeg kom utpå i dag. I dag hadde jeg roen på første skuddet, det hadde jeg ikke de andre gangene, da var det litt mer bingo, sier Gossé om hvorfor hun satte ballene i mål mot Frankrike og ikke i de andre kampene.

Norge skaffet seg litt pusterom i forhold til å spille med for mye press når de mandag kveld vant over de franske kvinnene. Norge trenger nå bare å sikre seg poeng mot Danmark eller Sverige så er semifinalen i sikte.

KAMPFAKTA
Norge – Frankrike
, Kombank Arena, Beograd
Resultat: 30-19 (14-10)
Utvisninger: NOR 5 x 2 min, FRA 2 x 2 min
Dommere: Andreu Lorente Marin og Ignacio Serradilla Garcia, Spania

Norge

Karoline Næss, Stine Bredal Oftedal (1), Ida Alstad, Heidi Løke (2), Karoline Dyhre Breivang (2), Kristine Lunde Borgersen (2), Anja Edin (3), Silje Solberg, Marit Malm Frafjord (3), Ida Bjørndalen, Linn Jørum Sulland (7), Katrine Lunde Haraldsen, Linn Kristin Riegelhuth Koren (5), Linn Gosse (3), Maja Jakobsen (1), Camilla Herrem (1)

Frankrike
Blandine Damcette (1), Nina Kamto Njitam, Camille Ayglon (2), Allison Pineau (1), Claudine Mendy (1), Paule Baudouin (5), Linda Pradel, Marie-Paule Gnabouyou (2), Audrey Bruneau, Cleopatre Darleux, Siraba Dembele, Julie Goiorani (2), Raphaelle Tervel (1), Katty Piejos (1), Mariama Signate (2), Alexandra Lcrabere (1)

To Top
X