Landslag

Håndballgutta tok sin andre seier i Bring Cup

Kenneth Ryvoll Klev

Kenneth Ryvoll Klev

Kenneth Ryvoll Klev ble Norges beste mot Litauen

De norske håndballgutta møtte fredag kveld Litauen på andre dag av Bring Cup. I en til tider rotete kamp var det de norske gutta som til slutt tok seieren hjem med sifrene 28-24.

Som i torsdagens kamp var det gjestene som tok føringen fra start, men så fant det norske laget oppskriften og parkerte det Litauiske laget en periode. Kenneth Klev, som ble kåret til Norges beste, var meget delaktig i denne perioden og leverte både tøft forsvarsspill samt flere scoringer.

– Ble en litt rotete kamp. Vi har en god periode hvor vi henter de opp, så roter vi litt når vi legger ut i 5-1, alt i alt en litt rotete kamp med mye feil, oppsummerer Kenneth Ryvoll Klev som har vært inn og ut av landslaget i flere år.

– Jeg har vært inn og ut lenge, men jeg trives veldig godt sammen med gutta og det er faktisk en viktig ting når man er i en sånn posisjon som jeg er. Følte det gikk ok, hadde noen feil i forsvar som ikke er til å unngå og noen tekniske feil som jeg må luke vekk, er banens beste sin dom over egne prestasjoner.

Landslagstrener Robert Hedin virket mellomfornøyd etter kamp, og det med god grunn.

– Det er litt opp og ned. Vi får spilt 5-1 i en omgang, og vi får møte offensivt forsvar som vi normalt har problemer med og løser det godt. Vi får trent litt, kommenterer landslagstrener Robert Hedin etter kampslutt i Ekeberghallen.

Robert Hedin synes det kollektive fungerer, med unntak av viderespillet som godt kan forbedres. Og, vi kan signere på dette gjerne med litt tilleggsnotater. For på en dag hvor ikke Espen Lie Hansen og Christoffer Rambo får lov å herje som mot Makedonia blir det mye mer tydelig at det er en del som mangler før man kan være med å slåss om gode plasseringer med de beste i Europa.


KAMPFAKTA
Norge – Litauen
, Ekeberghallen
Resultat: 28-24 (14-12)
Utvisninger: NOR 2 x 2 min, LTU 4 x 2 min
Dommere: Michal Badura og J.Ondogrecula, Sloavakia
Tilskuere: 1716

Norge

Johnny Jensen, Kristoffer Kleven Moen (3), Bjarte Myrhol (2), Børge Lund (1), Christoffer Rambo (5), Espen Lie Hansen (3), Svenn Erik Medhus, Magnus Jøndal, Vegard Samdahl (1), Einar Riegelhuth Koren (1), Sondre Paulsen (8), Magnus Dahl, Kenneth Ryvoll Klev (4)

Litauen
Valdas Novickis (3), Trainavicius Vaidas, Nerijus Atajevas (4), Aidenas Malasinskas (3), Jonas Truchanovicius (1), Darius Jasinkas (2), Gintaras Cibulskis (3), Vilius Rasimis, Remigijus Cepulis, Skirmantas Pleta (1), Valdas Drabavicius, Mindaugas Andriuska (1), Aistis Pazemeckas, Vaidotas Grosas (3), Grazvydas Juska (1), Tadas Stankevicius, Tomas Eitutis (2)

To Top
X