Landslag

Håndballgutta tester formen i Sverige

Fredag 6.januar og lørdag 7.januar tester de norske håndballgutta formen mot «søta bror», Sverige. Med dobbeltkampen mot svenskene regner landslagssjef Christian Berge å få sammenkjørt troppen enda litt mer og få noen svar på hvor man er spillemessig før de setter kursen mot VM i Frankrike og første stopp Nantes.

Resultat ikke så viktig

Tidligere i uken møtte hele den norske troppen pressen og her fikk man ikke noen klare svar på hva målsetningen var i forhold til både mesterskap og oppkjøringskamper.

– Resultatet i Sverige er ikke så viktig, det er viktigere å få til et godt spill og samarbeide, kunne landslagssjef Christian Berge fortelle det oppmøtte pressekorpset.

Videre fortalte han at målsetningen for mesterskapet var ikke noe de hadde brukt tid på foreløpig og det var noe de skulle få satt i løpet av de kommende dagen, hvor blant annet kampene mot Sverige sannsynligvi ville gi noen svar.

TV2 sender VM og oppkjøringskamper

TV2 var utelatt fra det gode selskap i forbindelse med EM, men under VM kan du følge Bredeli & co kommentere og analysere de norske håndballgutta.

TV2 sportskanalen sende oppkjøringskampene til håndballgutta fra Sverige fredag kl.15.10 og lørdag kl.17.00.

To Top
X