Landslag

Håndballgutta terper siste detaljer før semi mot Kroatia

Børge Lund terper forsvar med håndballgutta | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Børge Lund terper forsvar med håndballgutta | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Det er fredag, kun to dager igjen av VM i Frankrike, og de norske håndballgutta står foran sitt livs største kamp. En kamp om finale i Frankrike – mot Frankrike. Det eneste som står i veien er Balkanlaget Kroatia.

Norge har slått Kroatia før, men det skal ikke være tvil om at det er en kjempe i håndballsammenheng vi møter. Kroatia har tradisjoner som går helt tilbake til det gamle Jugoslavia når det kommer til håndball.

Håndballgutta finpusser detaljene før semifinalen

Derfor er det full konsentrasjon og fokus fra frokost til kampstart. Og, på formiddagen før kamp står Norge inne i kamparenane og terper forsvar, gr igjennom scenarioer som kan utspille seg, og ikke minst hvordan de skal knekke Kroatia, på samme måte som de har nøytralisert alle på sin vei mot semifinalen.

Egentlig så er det ikke så vanskelig å vite hovedingrediensene på formelen. Det er som vanlig å stå godt i forsvar, gå hardt ut i skyttere, pakke inn linjespiller og sette fart i kontra. En enkel og grei formel å forholde seg til.
For at formelen skal fungere 110% har Børge Lund og Christian Berge studert video etter video av Kroatia for å få på plasse de små detaljene som skal utgjøre forskjellen mellom lagene når de spiller fredag kveld i Accor Hotels Arena

To Top
X